ritahansenw - Jeg er en positiv jente på 16 år som ikke syntes det er for sent å få en normal hverdag.

Langt og fyldig hår på 4 minutter?

Om du ønsker laangt, fyldig hår er dette ikke umulig! Extensions er som guds gave til alle som klippet seg litt for kort hos frisøren eller for de som ønsker extra lengde og fylde på håret.

Jeg begynte å bruke hairextensions for 3-4 år siden etter jeg klippet håret mitt kort og angret.. Og siden har jeg vært avhengig av langt fyldig hår!

Håret mitt er fra luxushair(sponset), jeg bruker 65 cm clip ons for tiden og kunne ikke vært mere fornøyd.

Håret er silkemykt og av super kvalitet, og ikke minst billig!

💭 selvransakelse

Idag skal jeg dele noe ganske skremmende til dere jenter.

Jeg så nemlig på en youtube film om standarer, både utenom- og i et forhold. Hvor forskjellig gutters synspunkt, og dine egne faktisk er.

Nå skal jeg skrive noe litt provoserende, men viktig!

Du skal ut på fest og fikser deg i flere timer! Du er nå ankommet festen, og du møter på en gutt du interesserer deg for. Du har på deg en kjole hvor ben og utringing syntes, du får kontakt med denne gutten og han virker ikke interessert.

Hodet til nesten alle gutter vil automatisk tenke at dette blir for mye, kler hun seg slik hver dag? Er det slik hun får oppmerksomhet?

Disse spørsmålene som kommer opp i hodet til en gutt er egentlig spørsmål om dine standarer. (Som vi jenter helt klart må bli flinkere til å fortelle/vise!)

Dette er bare tanker i hans hode rundt dine standarer som du aldri får gitt noen forklaring på. Spørsmålene rundt hans usikkerhet på dine standarer er noe som stopper han i å faktisk finne ut av dine standarer, fordi han ønsker ikke snakke med deg.

Dette er bare noe jeg skrev for at du skal tenke litt.

For i det jeg så denne videoen så stoppet jeg opp og tenkte : eh, herregud, jeg har høye standarer.

I videoen ba de deg skrive ned dine standarer, og det ble fortalt at de fleste ender opp med et blankt ark.

Også tenkte jeg å skrive noen ned, og hva får jeg til å skrive? INGENTING.

Jeg sitter her selv litt overrasket.

Du må ikke tenke at å ikke vite hva dine standarer er, er horete eller nedvergende på noen måte.

Du vet hva du finner deg i og ikke, men du klarer ikke å skrive ned hva dine standarer er.

Om du ikke finner ut hva dine standarer er, så er det en stor sjanse for at du ikke får det du fortjener.

Okei, så du kan disse ordene. Men klarer du å sette ord på hva slags kjærlighet, hengivenhet, respekt, ærlighet DU trenger?

Jeg har funnet ut etter å se denne videoen kan gjøre så mye for et vennskap eller et forhold. Det får deres behov til å møtes.

Jeg har tenkt litt lenger, og i et forhold burde man forvente kjærlighet, hengivenhet , respekt , ærlighet og hardt arbeid.

- Vi jenter ønsker kjærlighet ved åpenhet, gode råd og komplimenter.

-Vi jenter ønsker kjærlighet ved nærhet som i kyss og klemmer.

- Vi jenter ønsker kjærlighet ved at en gutt viser at han bryr seg, er glad i deg og/eller elsker deg.

-vi jenter ønsker overraskelser innimellom, en hyggelig melding eller telefonsamtale, spise sammen, gå på kino, få et smykke, få et brev, få noen koselige ord etter en hard dag.

- Vi jenter ønsker ofte bekreftelse for å føle oss trygge, gode ord som får deg til å være trygg på at du er den han vil ha.

- Vi jenter vil ha tid. Vi vil ha tid til å være sammen, tid alene, tid med andre, tid til å snakke sammen og tid til å føle oss verdig til å motta kjærlighet fra noen. For det er vi.

Vidre til ordet hengivenhet, hva er egentlig det. For meg er dette oppofrelse, kjærlighet , målbevissthet, plikt og troskap.

Hvordan ønsker vi jenter å bruke/motta dette i et forhold?

- vi vil ha en gutt som kan være villig til å sette den andre parts behov først, akkurat slik vi ønsker å gjøre for dem.

-vi ønsker at han skal tørre å gå fullt og helt inn for noe.

-ærlighet som det må ligge en massiv tillit i bunnen av hengivenhet, så ønsker vi jenter tillit. For vi ønsker også å gi tillit.

- og til slutt ønsker vi jenter lidenskap og en slags kraft som alltid får et forhold til å gå videre.

Nå skal vi videre til respekt.

Respekt handler om holdninger og det du uttrykker ovenfor en annen person generelt, eller andres meninger eller syn på ting. du kan også respektere en persons handlinger eller meninger. Det betyr ikke nødvendigvis at du er enig i alt personen gjør eller sier, men at du aksepterer at personen er - eller tenker - annerledes enn deg selv.

- vi jenter ønsker at en gutt skal respektere en jentes mening/syn/handling og ikke bli gjort narr av.

- vi jenter ønsker ikke å bli løyet til, for det viser lite respekt. Til slutt finner man det ut. Ikke bare har man undervurdert hjernen og intelligensen din, men man har også mistet respekt ovenfor deg.

-vi jenter ønsker ikke å høre spydige ord om seg selv, uansett hvordan omstendighet.

- vi jenter ønsker respekt ved at handlinger og ord blir til ett.

Vidre til ærlighet.

- vi jenter ønsker at du er ærlig uansett hvor vanskelig det kan være å høre.

- vi jenter ønsker at du er ærlig med omhu også, at man forteller noe på en ordentlig måte.

- vi jenter ønsker at gutter skal stole på deg, fortelle deg ting og holde på hemmeligheter.

- vi jenter ønsker at du skal være ærlig om hva du holder på med, hva dine mål er, hvem du er med og ting du har vært uærlig om før.

- vi jenter ønsker at du er ærlig om du liker noen andre, og gjerne få vite om dette slik at du ikke trenger være utro.

Vi jenter er ikke så skumle som dere skal ha det til, og til dere jenter : ha dine standarer!

Nå setter jeg en strek for min alt for lange selvransakelse...kanskje du burde starte din?

Til dere gutter, helt konkret, les dette:

Vi jenter ønsker at du skal bry deg, vise dine følelser ved kommunikasjon og handling, være ærlig og gi oss den oppmerksomheten og kjærligheten vi fortjener. For om du nekter å gi disse tingene, så vil vi finne noen som kan.

Mine tanker + Giveaway

Jeg har alltid vært anderledes.

I det mener jeg at jeg har oppført meg anderledes, kledd meg anderledes, sminket meg anderledes, likt ting som var litt mere "unormalt" og generelt vært noen som alle så litt rart på før de gikk videre.

Men når jeg tenker tilbake på før så stoppet jeg aldri opp for å rynke pannen over hvordan jeg var i forhold til alle andre. Jeg la merke til det, men det var ikke noe jeg grublet over.

Hvorfor gjør jeg det nå? Er det slik det er å bli eldre, eller er det det at jeg har blitt mere usikker på meg selv...

Alle ting er ikke like lett å forstå seg på selv hvor mye man grubler over det i hodet sitt.

Jeg har det generelt greit. Bortsett fra unødvendige mennesker i mitt liv eller barnevernet .. Det føles akkurat som om at noen mennesker hindrer meg i føle meg normal, jeg pålegges å være anderledes. - selv når jeg ikke vil.

Når jeg først nevner det så skjedde det en helt absurd hendelse igår.

Jeg dro en kort tur på mcdonalds i 2300 tiden igår kveld med noen venner, og fortalte dette til ansatte på instutisjonen jeg bor på.

De ringte politiet og barnevernsvakten og fortalte at jeg hadde stukket av, selvom jeg ikke hadde det. Jeg var nødt til å ringe politiet for å fortelle ting som det var.

Skulle ønske det gikk an å dra en helvetes tur på mc donalds og kjøpe en cheeseburger til 10 kroner uten at politiet blir involvert.

Skulle også ønske at jeg ikke ble truet med å komme på en tvangsparagraf hver dag uten å gjøre noe også. En tvangsparagraf er forresten et vedtak som gjør at de som jobber på instutisjonen har lov til å låse deg inne, holde deg nede i bakken og bruke fysisk makt over deg.

Skulle også ønske at jeg kunne feire jul med nære uten å måtte bevise noe først. Julefeiring kan liksom ikke være en belønning for noe, eller bli tatt vekk om man ikke er flink nok.

Jul skal alle få feire om de har lyst mener jeg... Men hvem bryr seg vel om at sak nr 104326 ikke får feire jul.

Nok deling av mitt anderledes alt mulig nå.

Jeg har forresten lyst til å belønne leserene mine med en giveaway etter over 500 000 lesere! Hvis du ønsker å delta for å vinne tingene du ser på bildene under så må du dele og like dette inlegget på Facebook, og kommentere emailen din (strl til klesplagg) og fornavn i kommentarfeltet.

St tropez selvbruning- calvin klein- weightless bukse-smashbox photo finish

Dolce & gabbana the one herreparfyme- hanz de fuko hårvoks- genser fra stayhard- boy london tshirt

SØKER EN FAMILIE

Jeg er Rita Hansen og jeg er en jente på 16 år. Jeg har bodd under barnevernet i 14 år, og har vært på barnehjem, beredskapshjem og fosterhjem. Jeg bor nå på en barnevernsinstitusjon på en "omsorgs paragraf". Her har jeg fått vite at jeg skal bli i to år til, til jeg er 18 år og skal ut helt alene i verden. 

Vel det høres ut som en mye slit og jeg skjønner om du slutter å lese akkurat her.

Jeg er også en positiv jente som alltid smiler og ler. Jeg ønsker en normal hverdag, i en helt normal familie. Leter ikke etter noen "perfekt" familie eller voksenpersoner, jeg leter etter et sted jeg kan kalle hjemme og føle normalitet. Jeg ønsker å være med på familiemiddager og vite at jeg har noen 100% å feire jul med, både nå som 16 åring, og senere når jeg er kanskje 24.. Barnevernet sier det er for sent å lete etter fosterhjem, der fosterhjemstjenesten er laget for å være voksenpersoner som skal være som din "mor og far". Jeg vet at personene jeg søker etter ikke skal være min mor, eller min far. Men at disse menneskene kan være hjemme for meg, og ta et omsorgsansvar.
At disse menneskene kan være gode mennesker å ha for meg før jeg skal ut i voksen livet. Jeg har prøvd alt, og dette blir siste gang jeg prøver å få normalitet i hverdagen før jeg ender opp med å flytte ut uten noen mennesker rundt meg. 

Prosessen kan være så enkel at jeg møter noen hyggelige mennesker, og bruker tid på å bli kjent med de. Dersom(forhåpentlighvis) dette funker, så kan jeg komme på besøk noen helger. Ser man at dette også går fint, så kan det være et alternativ å flytte inn om det passer for alle parter... Oppfølging og tilskudd får man av barnevernet.

Ja.. jeg er fult klar over at jeg spør om jeg kan flytte inn, eller om du kjenner noen jeg kan flytte inn til. Dette er et stort spørsmål, men jo jeg spør.
Ja..jeg er fult klar over at å lage en blogg for at folk skal se dette virker rart. Men det er slik det er.Om du som leser lurer på noe, ønsker å si noe, hva enn det måtte være
 kan du ta kontakt på 400 78 378. 


Jeg er en jente på snart 17 år som dere kanskje har sett litt i media angående min historie innenfor barnevern og et søk om et sted å bo. Mine hjertesaker er vanskeligheter i hverdagen, barnevern og barnevernsbarn, fysisk og psykisk helse, tanker og tankegang, hår og sminke er jeg også ekstremt opptatt av. .


+Legg meg til som venn

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits
DESIGN > REDIGER > MALER > INNLEGGLangt og fyldig hår på 4 minutter? (ritahansenw)

Her kan du skrive om deg selv og bloggen din.

+Legg meg til som venn

Søk i bloggen


Design av

missindecisive